Nonprofit organistation +45 27 15 30 30 [email protected]

Praktisk information

Forældre info

 

Som beskrevet under målgruppe bor der unge på Rosenvænget med forskellige problemer. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os og få det afklaret.
Der er mulighed for et tæt samarbejde omkring dit barn, såfremt det kan lade sig gøre. Der er alle ugens 7 dage mulighed for at besøge den unge. Hvis den unge er under 18 år, vil det være godt, hvis I som forældre stadig kan deltage i møder med skole og være i dialog med os vedrørende jeres barn.

Hvordan kan den unge få en plads?

Det er kommunen, som den unge bor i, der skal godkende, at den unge kan flytte ind på Rosenvænget. Det er også kommunen, der afholder de udgifter, der er ved at bo på Rosenvænget. Som forældre skal du derfor kontakte kommunen og få en aftale med en sagsbehandler.

Se her, hvor mange ledige pladser vi har på nuværende tidspunkt. 

Vi lægger vægt på, at den unge får en uddannelse i den periode, de bor på Rosenvænget. Vi støtter omkring lektier og er i tæt samarbejde med uddannelsesstederne.

Vi motiverer de unge til at motionere og være lidt kritiske med, hvad de spiser. Vi er ikke hellige, og hvis man ikke kan se noget fornuftigt i motion, så er der også plads til den holdning.

Vi synes, det er vigtigt at bevare eller genetablere kontakten til familien og andre positive relationer.

Vi laver individuelle planer for hver enkelt unge og støtter og giver vejledning, så de unge kan få overskud til at tage en uddannelse og deltage i andre aktiviteter. Det er vores mål, at alle har en uddannelse og kan bo i egen bolig, når de flytter fra Rosenvænget. Hvis de ikke er helt “klar”, når de fraflytter Rosenvænget hjælper vi dem også efter, at de er flyttet i egen bolig.

 

Du er altid velkommen til at ringe eller komme på et uforpligtende besøg, også selvom du ikke har talt med kommunen.