Nonprofit organistation +45 27 15 30 30 [email protected]

nonprofit organisation

Medarbejdere

Vi er inspireret af de unge, og synes det er sjovt at være sammen med dem. Vi er inspireret af narrativ tænkning og synes det er inspirerende at finde nye veje til løsninger, af de udfordringer de unge står overfor.

Vi er glade for at bevæge os og støtter de unge, så de også får brugt deres krop.

Mød os

Anna Bro-Jørgensen
Anna Bro-Jørgensen
Ansat siden 2010 og er uddannet lærer i 1993. Har arbejdet på Kildebjergskolen i 17 år primært med overbygningseleverne. Linjeuddannet i engelsk og idræt.
David Lohmann
David Lohmann
Startede “Rosenvænget” i år 2000. Uddannet lærer fra Holbæk i 1988. Har en pædagogisk og narrativ lederuddannelse. Har før “Rosenvænget” været leder af en offentlig institution i udlandet og arbejdet som ungekonsulent i København.
Sarah
Sarah
Ansat siden 2015. Uddannet pædagog i 2014. Har arbejdet med unge på døgninstitution og har ligeledes erfaring med voksne fra et værested. Desuden har Sarah arbejdet med børn i en integreret daginstitution.
Lars Mosbæk Hansen
Lars Mosbæk Hansen

Ansat siden Maj 2019. Har arbejdet som salgskonsulent og lærervikar. Trænet unge i Håndbold og cykling gennem flere år.  Har stort kendskab til lokalområdet og relationer til virksomheder både lokalt og regionalt.

Peter Pied Nielsen
Peter Pied Nielsen

Ansat siden August 2018. Oprindeligt uddannet murer. Senere faglærer og studievejleder på EUC Nordvestsjælland. Har flere pædagogiske efteruddannelser. Certificeret mentor for unge. Har stor berøringsflade til erhvervslivet samt uddannelses institutioner i Holbæk. Pied står for kontakt til de virksomheder der har vores unge i praktik.