Nonprofit organistation +45 27 15 30 30 [email protected]

Medarbejdere

Vi er inspireret af de unge, og vi synes, det er sjovt at være sammen med dem. Vi lader os inspirere af en narrativ tænkning, og da vi mener, det er inspirerende at finde nye veje til løsninger, af de udfordringer de unge står overfor. Med denne tilgang skaber vi en dagligdag for de unge, der varierer alt efter de unges interesser og behov, og hvor der både er tid og plads til en værdifuld frihed samt huslige pligter. 

Vores pædagogiske værdier bygger på at skabe et opholdssted for unge med ADHD, et opholdssted for unge med lettere autisme og generelt et opholdssted for unge der er sent udviklet. Vi er inspirerede af relationsarbejde, og vi er i særdeleshed glade for at bevæge os og støtte de unge i, at de også får brugt deres kroppe.

Skulle Rosenvænget være noget for dig – eller for en, du har kær, så klik her for at se, om vi har ledige pladser på Rosenvænget på nuværende tidspunkt. 

 

Mød os

Anna Bro-Jørgensen
Anna Bro-Jørgensen
Ansat siden 2010 og er uddannet lærer i 1993. Har arbejdet på Kildebjergskolen i 17 år primært med overbygningseleverne. Linjeuddannet i engelsk og idræt.
David Lohmann
David Lohmann
Startede “Rosenvænget” i år 2000. Uddannet lærer fra Holbæk i 1988. Har en pædagogisk og narrativ lederuddannelse. Har før “Rosenvænget” været leder af en offentlig institution i udlandet og arbejdet som ungekonsulent i København.
Sarah Klein
Sarah Klein
Ansat siden 2015. Uddannet pædagog i 2014. Har arbejdet med unge på døgninstitution og har ligeledes erfaring med voksne fra et værested. Desuden har Sarah arbejdet med børn i en integreret daginstitution.
Lars Mosbæk Hansen
Lars Mosbæk Hansen

Ansat siden Maj 2019. Har arbejdet som salgskonsulent og lærervikar. Trænet unge i Håndbold og cykling gennem flere år.  Har stort kendskab til lokalområdet og relationer til virksomheder både lokalt og regionalt.

 

Charlotte Hagbarth
Charlotte Hagbarth

Ansat siden December 2021. Er uddannet lærer i 2003. Har desuden haft selvstændig virksomhed i en årrække.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Pied Nielsen
Peter Pied Nielsen

Ansat siden August 2018. Oprindeligt uddannet murer. Senere faglærer og studievejleder på EUC Nordvestsjælland. Har flere pædagogiske efteruddannelser. Certificeret mentor for unge. Har stor berøringsflade til erhvervslivet samt uddannelses institutioner i Holbæk. Pied står for kontakt til de virksomheder der har vores unge i praktik.

Winnie Boes Andersen
Winnie Boes Andersen

Ansat siden Oktober 2020. Oprindeligt uddannet socialpædagog. Har arbejdet i dag og døgntilbud og har ledelseserfaring. Har relevant pædagogisk efter- og videreuddannelse.                                                Uddannet mindfulness instruktør.